Behandlinger & priser

Vinterbehandling 

Vinteren er en hård tid for huden. Vi tænder for varmen indenfor, og når vi går ud, bliver huden udsat for blæst og kulde. Det gør det svært for huden at holde på fugten, og vi kan nemt opleve at den føles stram og irriteret. Zenbioses vinterbehandling fokuserer på at beskytte og genoprette en udfordret hudbarriere.

Behandlingen indeholder:

 • Først afrenses huden med den lækreste oliegel.
 • Herefter peeles med en mild frugtsyre, så huden er klar til at modtage de efterfølgende produkter.
 • Bryst, nakke og ansigt masseres med nærende olie, lifting teknikker og varme sten.
 • Efterfølgende påføres maske der fugter og afgifter huden, mens arme, bryst og nakke masseres.
 • Behandlingen afsluttes med serum og creme.

Varighed: 75 min. / Pris: 1.075,-

Behandlingen indeholder ikke dybderens, men det kan bookes som tillæg.

Kan bookes frem til 1/3-2022

Frem til d. 15/1 kan du booke behandlingen til 875,- kr.

BOOK TID

Ayurvedic bliss

En skøn Ayurvedisk inspireret ansigtsbehandling, som efterlader din hud gennemfugtet og med masser af glød.

Behandlingen indeholder: 

 • Afrensning med rensebalm og dybdegående massage der stimulerer hudens cirkulation.
 • Eksfoliering med havrestempler – havre, lavendel og kamille tilfører huden plejende, beroligende og fugtgivende stoffer samtidig med at huden blidt eksfolieres af bomuldskludens struktur.
 • Massage med Kansa wand – et beautytool som har været brugt i flere tusind år i ayurveda. Det runde hoved er beklædt med en blanding af tin og kobber, og booster cirkulation, dræner væskeophobninger, plumper og toner huden.
 • Glowmaske - som nærer, fugter og beroliger huden med potente ingredienser som amla, gurkemeje, honning, ler, spirulina og Q10. 
 • Massage af arme, skuldre og nakke.
 • Afsluttende serum og creme

Varighed: 75 min. / Pris: 1075,-

Behandlingen indeholder ikke dybderens, men det kan bookes som tillægsbehandling. 

Varighed: 15 min. / Pris: kr. 195,-

BOOK TID

SKRÆDDERSYEDE ANSIGTSBEHANDLINGER

En skræddersyet ansigtsbehandling er tilpasset din huds behov. Ved specifikke hudproblematikker, anbefales det at booke minimum 75 minutter. Det gælder bl.a., hvis du har behov for grundig dybderens.

Du vil kunne møde diverse beautytools i behandlingerne, så som kansa wand, gua sha, skinrollers, cupping m.m., samt diverse manuelle teknikker til at skabe flow og glød i huden. Behandlingen vil altid indeholde afrensning, peeling, maske, afsluttende serum og creme, og alle produkter er afstemt efter din hudtype. 

Varighed: 60 min. / Pris: kr. 875,-

Varighed: 75 min. / Pris: kr. 1.075,-

Varighed: 90 min. / Pris: kr. 1.250,-

BOOK TID

LIFT & GLOW

Med en Lift & glow behandling fokuseres udelukkende på lifting teknikker. Her bruger jeg min erfaring fra diverse teknikker så som bindevævsmassage, sculptural lifting, japansk lifting, ansigtszoneterapi m.m. og skræddersyer behandlingen præcis til dine behov.

Alle produkter i behandlingen er selvfølgelig afstemt din huds behov.

Du vil blive opmærksom på hvordan du bruger din ansigtsmimik, hvor du spænder op i ansigtet, og hvordan du selv kan arbejde videre med at forbygge spændinger i din hudplejerutine derhjemme.

Rigtig god behandling at kombinere med ansigtsyoga, hvis du gerne vil arbejde med spændstighed, vitalitet og glød i dit ansigt. 

Varighed: 60 min. / Pris kr. 950,-

BOOK TID

SMUK SIGNATURBEHANDLING 

En SMUK signaturbehandling udføres udelukkende med produkter fra det danske, økologiske og bæredygtige mærke, SMUK skincare. Alle produkter er udviklet og fremstillet i Danmark af hudterapeut, Heidi Maltby.

Under behandlingen benyttes forskellige sammensatte teknikker, der alle stimulerer og bearbejder hudens mange lag. Der fokuseres intensivt på at gennemarbejde ansigtet bl.a. ved hjælp af dybdegående ansigtsmassage samt gua sha-sten, der arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet. Hot stones gennemvarmer huden, så blodcirkulationen får frit løb og varmen spreder sig til hele kroppen.

Der arbejdes også med hudens organzoner under fødderne, for på den måde at stimulere huden indefra. Afslutningsvis stimuleres akupressurpunkterne i ansigtet, så du får en her-og-nu oplevelse af gennemfugtet hud, færre linjer og endnu mere glød.

Varighed: 105 min. / Pris: kr. 1.395,- 

BOOK TID

BRYN & VIPPER

Farvning af bryn og vipper, inkl. retning af bryn / Pris: kr. 425,-
(i forbindelse med ansigtsbehandling / Pris: kr. 250,-)

Farvning af vipper / Pris: kr. 225,-
(i forbindelse med ansigtsbehandling / Pris: kr. 140,-)

Farvning af bryn / Pris: kr. 225,-
(i forbindelse med ansigtsbehandling / Pris: kr. 140,-)

Retning af bryn / Pris: kr. 225,-
(i forbindelse med ansigtsbehandling / Pris: kr. 140,-)

BOOK TID

ANSIGTSYOGA

Med ansigtsyoga kan du træne musklerne i ansigtet, så de bliver fastere og huden dermed også tones og løftes. Ansigtsyoga skaber flow - den øgede blodcirkulation transporterer frisk næring og ilt ud i væv samt muskler, og affaldsstoffer og væskeophobninger tages med retur.

Med bare 10-15 mintutters træning dagligt, kan du opnå fantastiske resultater, og du kan både sidde i sofaen eller ligge i sengen og træne, det bliver ikke lettere.

I en ansigts(yoga)behandling gennemgår vi først dit eget skræddersyede træningsprogram, så du bliver fortrolig med øvelserne og efterfølgende kan lave dem hjemme. Derefter får du ca. en times Lift & glow behandling med fokus på at skabe cirkulation og glød, så du går hjem med ansigtsmuskler der er arbejdet godt igennem og summer af liv. Du får efterfølgende tilsendt dit personlige program på mail, så du kan finde hjælp, hvis der er noget du bliver i tvivl om.

Ønsker du blot at få lagt et personligt ansigtsyoga program, så book 1:1 session á 45 min.

Ansigtsyoga behandling  Varighed: 90 min. / Pris: kr. 1.250,-

Ansigtsyoga 1:1 session. Varighed 45 min. / Pris: kr. 675,-
(gennemgang af skræddersyet program) Kan også bookes som online konsultation.

Ansigtsyoga 1:1 session. Varighed 30 min. / Pris: kr. 525,-
(opfølgning og tilretning af program) Kan også bookes som online konsultation.

BOOK TID

KROPSTERAPI

En kropsterapeutisk behandling skaber flow i kroppen, og løsner op for spændinger. Vi går på opdagelse i dine spændingsmønstre og kigger på hvorfor de kommer til udtryk som de gør. Ved hjælp af åndedrættet, dybe stræk og tryk, pulserende bevægelser, samt aktivering af lymfesystemet, løsnes op for spændinger, og energien kan flyde frit.

Du vil efterfølgende føle et frit åndedræt og en større bevægelighed i kroppen. Kropsterapi er for alle, uanset om man har konkrete problemer, som smerter i knæ, skulder, ryg osv., eller man gerne vil forebygge smerter og stivhed i kroppen.

Brugt regelmæssigt er kropsterapi er et fantastisk redskab til at skabe en krop og et sind i balance, hvor spændinger ikke får lov at udvikle sig til blivende problemer. Spændinger kan opstå alle steder i kroppen, og f.eks. kan spændinger i underlivet hos kvinder, være med til at skabe smertefulde menstruationer, ligesom et spændt mellemgulv begrænser vores vejrtrækning.

Vejrtrækningen er essentiel for vores velbefindende, og er den hæmmet af et spændt mellemgulv, vil det påvirke mange faktorer i kroppen bl.a. vores afgiftning som kan forårsage ophobning af syre i kroppen, hvilket kan resultere i stive led og spændt bindevæv, og sådan kan der dannes grundlag for mange problemer som hovedpine, muskelspændinger, nedsat bevægelse/stivhed i led, nedsat fordøjelse osv.

Åndedrættet er også vores direkte forbindelse til nervesystemet, og har stor betydning for vores stressrespons, derfor er kropsterapi også et godt redskab, hvis du føler dig stresset eller overvældet.

Kropsterapi. Varighed: 55 min. / Pris: kr. 850,-

Ansigtsmassage tilkøb til behandling. Varighed: 15 min. / Pris: kr. 250,-

Ansigtsmassage tilkøb til behandling. Varighed: 30 min. / Pris: kr. 450,-

BOOK TID

KOMPLEMENTÆR HORMONTERAPI

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den “alternative” og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab. 

Som Komplementær Hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen til eventuelle ubalancer, fremfor at symptombehandle. Vi kigger på forskellige faktorer som f.eks. din sygdomshistorik og livsstil i forhold til stress, kost, søvn, motion og fordøjelse, som alt sammen kan have stor indflydelse på vores hormonbalance og generelle velbefindende.

Inden du kommer til en konsultation, har du udfyldt et omfattende spørgeskema, som giver mig en masse oplysninger at arbejde ud fra, og gør at jeg kan være velforberedt til vores første konsultation, så vi kan bruge tiden bedst muligt.

Jeg arbejder bl.a. med:

 • Hudproblemer 
 • Overgangsalder 
 • Fordøjelses problemer
 • PCO/PCOS

Første konsultation. Varighed: 60-90 min. / Pris: kr. 1.800,-
(Kan også bookes som online konsultation)

Opfølgende konsultation. Varighed: 45 min. / Pris: kr. 900,-  
(Kan også bookes som online konsultation)

Kort opfølgning over telefon eller online. Varighed 15 min. / Pris: kr. 350,- 

BOOK TID

AFBUDSPOLITIK

Afbud skal meldes senest 24 timer før en booket tid og ellers betales fuld pris for den bookede behandling. Dette gælder også ved sygdom.

Ved udeblivelse betales fuld pris for den bookede behandling.