Om mig

Jeg hedder Eva og jeg har interesseret mig for sundhed og hudpleje så længe jeg kan huske.

Jeg blev uddannet kosmetolog i 1994, og har siden da deltaget i et utal af kurser og uddannelser i ind- og udland.

For for mig er hudpleje meget mere end cremer. Hudens tilstand påvirkes bl.a. af hvordan vi sover, om vi drikker nok væske, om vi er triste eller glade, om vi spiser sund og nærende kost, om vores fordøjelse fungerer som den skal, vores cyklus osv. osv.

Derfor er det efter min mening også helt naturligt med en holistisk tilgang til hudpleje - og at betragte hudpleje, som en del af vores livsstil, hvilket betyder, at den indvendige hudpleje er mindst lige så vigtig som den ydre.

Min helt store passion er at arbejde med, hvordan vi kan få vores hud til at udleve sit fulde potentiale på naturlig vis, og hvordan vi med en god portion nydelse og selvkærlighed kan finde ind til rutiner, der bliver en integreret del af vores hverdag. Og det ligger mig meget på sinde, at rutinerne skal kunne fungere uden at det føles som en sur pligt. Og at det opleves som et sted, hvor vi henter energi, og føler vi gør noget godt for os selv.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at guide dig til rutiner, der passer til lige præcis din hverdag og hvad der er realistisk, du kan få gjort. 

Jeg er dybt fascineret af kroppen og alle de processer der konstant arbejder for at skabe balance i vores systemer. Og jeg er meget optaget af, hvordan vi selv kan understøtte disse processer og trække vores sundhed i en positiv retning

Derfor har jeg også gjort mig umage for at finde lækre naturlige produkter, der ikke belaster kroppen med hormonforstyrrende stoffer.

Jeg er 100% tilstede når du ligger på min briks. Vi bliver ikke forstyrret af telefonen, eller kunder der kommer ind og skal bestille tid eller købe produkter. Og jeg har altid sat god tid af til efterfølgende rådgivning.

Jeg ser det som en helt naturlig del af min behandlerrolle, hele tiden at udvikle mig selv og blive dygtigere, og jeg bruger derfor meget tid på at uddanne mig, og holde mig opdateret.

Og så deler jeg gerne ud af min viden… jeg kan faktisk slet ikke lade være.

Min baggrund

2021: Kosmetisk akupunktur By Nørgaard

2020: Bindevævsteknik – Fasciarelease / Fulcrum Institute

2020: Ansigtsyoga instruktør / Holistisk Hudterapeut Skolen

2019: Masterclass kropsterapi, overbygning til grundforløb / Totum – Skolen for kropsterapi

2019: Sculpture face lifting, level 1 / Yakov Gershkovich

2017: Organmassage / Dee Dee Schmidt

2018: Komplementær hormonterapeut / Institut for Komplementær Hormonterapi v. Caroline Fibæk

2017: Behandler hos: Klinik Dare to Care / Januar 2017 - oktober 2019

2017: Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære (300 timer) / Likam

2016: Japansk Lifting terapeut / Kvist & Strand 

2015: Neuromuskulær terapi / Den Danske Zoneterapeutskole

2015: Kropsterapeut / Totum – Skolen for kropsterapi

2013: Restorativ yogalærer (overbygning 50 timer) / Hamsa yoga

2012: Yogalærer (200 timer) / Nalini yoga

1994: Færdiguddannet kosmetolog / Mesterlære Klinik Colette